У компанії «Black Diamond» все безпосередньо пов'язане зі скелелазінням, альпінізмом та гірськолижним спортом. Ми ділимося тими знаннями, які набувають професіонали та любителі на скельному та льодовому рельєфі, а також на снігових схилах, і цей обмін досвідом спонукає нас до створення найкращого спортивного спорядження для величезної родини скелелазів, льодолазів, альпіністів та гірськолижників.

Справа, розпочата на задньому дворі за допомогою ковальської ковадла та молота, поступово перетворилася на міжнародну компанію з офісами на двох континентах. Наша справа розвивалася і розвивається не лише задля вдосконалення техніки скелелазіння та альпінізму, а й в ім'я духу, який живе в нас, наших цінностей та цілей у минулому, сьогоденні та майбутньому. Саме тому, починаючи з 1957 року, наше інноваційне спорядження встановлює стандарти якості у багатьох сферах спорту. Це - результат невпинної роботи, бажання та неймовірного захоплення команди компанії, це досягнення кожного з нас - альпіністів, скелелазів та лижників.

Ми самі, будучи командою користувачів, мріємо про створення досконалого спорядження та різко критикуємо те, що існує на сьогоднішній день. І, саме завдяки цим тенденціям, ми залучені до нескінченного процесу, оскільки немає межі вдосконалення. Сьогодні компанія все також віддана своїй справі завдяки багатьом людям, які працюють в американському та європейському офісах компанії Black Diamond, чия невичерпна енергія, досвід та особистий інтерес подають багатообіцяючі надії альпіністам, скелелазам та гірськолижникам у всьому світі.